Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het eerste grote programma van Omroep Zwart bevatte een prachtige les

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

12 reacties

 • M.G. Bults

  2 maanden geleden
  @J.P. Andriessen, er zijn wel meer onzinnige Omroepen. Ik werkte ten tijde van de ramp bij de Nationale Politie en ben hier natuurlijk mee geconfronteerd. Voor ons was wel duidelijk dat van alles niet klopte. Deze nieuwe Omroep laat zien wat we ook in de politiek zien. Totale versnippering. @Rianne van Vliet, aannames zijn gevaarlijk. Dat weten we van de Belastingdienst. "Na het zuur komt het ...." Zei Balkenende. Het bleek maagzuur te zijn. Daarom zijn we een zuur volkje geworden.
 • Rianne van Vliet

  2 maanden geleden
  Kans dat Akwasi om die tijd en op die leeftijd precies dit kon zien en het zich nog herinneen is zeer klein. Een kind van die leeftijd heeft nog niet het besef wat er gebeurt, wat de impact is. Daarbij, Akwasi heeft wel meer mooie verhalen. Niet eerder heeft hij zich hierover uitgelaten tot het aandacht leek te genereren.
 • Rianne van Vliet

  2 maanden geleden
  Rampvlucht is mooie serie. Belangrijk omdat het ons weer wakker schudt. Maar let op: fictie en werkelijkheid qua feiten lopen door elkaar. De conclusie dat er veel mis is gegaan nav wat de serie laat zien, is geen feitelijk te onderbouwen uitspraak @ Angela
 • Aart de Graaf

  2 maanden geleden
  Ik vind het ongehoord.
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Had ook mijn vraag kunnen zijn @J.P. Andriessen!