Kee&Kee
Volledig scherm
© Kee&Kee

‘Het geklaag van Yvonne Coldeweijer is hypocrisie ten top’

Podcast Zij zegtIn de wekelijkse podcast en column Zij zegt kijkt AD-columnist Debby Gerritsen vanuit een vrouwelijk perspectief naar het nieuws van de afgelopen week. Wat viel op? Hierover praat ze met een vast panel van vrouwelijke experts. Deze week gaat Debby in gesprek met informatierechtjuriste Charlotte Meidersma over de opkomst van juicekanalen: ,,Het geklaag van Yvonne Coldeweijer is hypocrisie ten top.” Luister mee.

20 reacties

 • Ton Bakker

  1 jaar geleden
  Yvonne is super, ze heeft met alles gelijk gehad. Al deze viezerikken maakt ze bekend, hulde aan haar!!
 • van Putten

  1 jaar geleden
  Coldeweijer = bagger !!!
 • Fred Kruse

  1 jaar geleden
  In elke leugen schuilt een kern van waarheid. Het blijft wel belangrijk om die waarheid eruit te filteren en niet de hele roddel te geloven. Ik zie vaak dat statistiek als kansberekening wordt beschouwd. De kans dat alles waarheid is is statistisch onmogelijk. Ook als roddels als nieuwsfeit worden gebracht zul je dit moeten verifiëren, ook als er een andere uitleg mogelijk is zul je de intentie moeten achterhalen. Vertrouw niet klakkeloos alles wat je ziet, hoort of leest.
 • B Amsterdam

  1 jaar geleden
  We zijn als samenleving wel erg ver gezakt dat veel.mensen massaal alles geloven wat mar. Coldeweijer en Jan Roos naar boven dreggen. En dat allemaal uit winstbejag. Zo is iemand die genoemd wordt al bij voorbaat veroordeeld. Zelf denk ik " laten we eens in de leventje van Jan Roos en yvonne Coldeweijer duiken. Daar zal het ook wel stinken.
 • Henk v Dorop

  1 jaar geleden
  Tja als de verwaande bn'ers aan de beurt zijn dan is het leiden in last , de meesten denken ongezien hun gang te kunnen gaan , maar sinds de juice kanalen er zijn , zijn ze een terecht doelwit !