‘Het is de afgelopen dagen te weinig over de slachtoffers van The Voice gegaan’

AD Media podcastHet vaste panel van de Media Podcast heeft het natuurlijk over alle perikelen rondom The Voice of Holland. Er is rondgebeld in medialand, er is onderzoek gedaan en er hebben zich vrouwen gemeld bij onze site. Over hen moet het gaan, vindt het panel: de slachtoffers. Dat was de afgelopen dagen te weinig het geval, aldus het panel.

22 reacties

 • Nikos Smith

  4 maanden geleden
  Hoogeweij. Inderdaad. De De Mollen laten deelnemers contracten tekenen en komen met advocaten (in meervoud) om mensen buiten spel te zetten. Maar, met een contractje kun je nog niet om de nederlandse wet heen. In juridisch opzicht kun je Talpa en andere zochzelf benoemde clans dwingen tot goed ondernemerschap. De politiek houdt dat, gesponsord door bv grote bedrijven, tegen en dat is onterecht. De politieke vrienden van Rutte 4 zijn te controleren door bv vakbonden en ondernemingsraden.
 • Nikos Smith

  4 maanden geleden
  Het gaat te weinig over de slachtoffers, dat klopt. Parallel daaraan loopt de vraag naar de oorzaak van de gesignaleerde problemen? De familie de Mol heeft een sektarische cultuur, vergelijkbaar met die van de maffia. Gesteund door de ondernemerscultuur van de politiek, veroorzaak je dat slachtoffers collateral damage zijn. Jammer dat de ouderen, jeugd en andere slachtoffers een probleem hebben. Dat los je zelf maar op en wie niet werkt zal niet eten. Voor hen is Nederland is geen fijn land.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Snap niet dat A Groothuizen haar oud deelnemers gaat bellen, en de verhalen door geeft aan RTL ? C OOSTERHOUT
 • M. Kok

  4 maanden geleden
  Naar mijn idee Of je nu iets bewust/onbewust zegt. Het nu wel/niet de waarheid blijkt te zijn.Of het nu wel/niet wat genuanceerder/anders is/blijkt.Dan bedoel ik nu in algemene zin. Dan helpt achteraf geen sorry,vreselijk,Wat erg tegen.Het kwaad is namelijk al geschied.Dan is sorry in mijn opinie een nietszeggend woord. Dit geldt voor beide partijen. Andere mening prima.Maar wel respectvol graag 😉😉
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Al die berichten die je ziet verschijnen, man man man . Straks hebben de slachtoffers het allemaal zelf gedaan. Alles wordt gebagatelliseerd er is een schuldbekentenis en nog lees je die twijfel Straks is de dader het slachtoffer. Morgen eerst eens kijken om 16.00 uur op B.O.O.S . Wie weet wat voor een berenput er open gaat . C Oosterhout