‘Het is de vraag of de positie van John de Mol nog houdbaar is’

AD Media podcastVoor het mediapanel is er ook deze week maar één onderwerp mogelijk: het schandaal rondom The Voice. Nu de eerste rookwolken zijn opgetrokken na de uitzending van Boos - die 10 miljoen keer is aangeklikt - blijven er grote vragen liggen.

31 reacties

 • De Boer

  4 maanden geleden
  @gert meijboom @CM de Lange: inderdaad, met jullie eens. John de Mol zijn positie, of die" houdbaar" is, moet helemaal niet ter discussie staan. Naar mijn mening is deze problematiek een maatschappelijk breed probleem. Aandacht nodig in maatschappij voor normen, waarden, respect, bewustwording. Juist de grensoverschrijders en misbruikers aanpakken!
 • C.M. de Lange

  4 maanden geleden
  Wat 'n overdreven gezeik allemaal. Wat kan hij er aan doen dat al die kerels hun p.. achterna lopen. En misschien moeten ze ook met die beschuldigingde vingertjes eens wegstoppen. Ik denk dat er in veel gevallen ook 'n gevalletje rancune aan de orde is.
 • gert meijboom

  4 maanden geleden
  Ali B kan zijn broek niet aanhouden en dan is de vraag of de Mol aan kan blijven? Hij produceerde het programma, hij regisseerde geen sextent, vreemde opmerking. Speler van Heracles onderwerp van onderzoek van het OM, dan hoeft de voorzitter toch niet weg?
 • Nol Van Den Bosch

  4 maanden geleden
  Het word steeds groter ik denk dat half Nederland aan overschrijdend seksueel gedrag vertoond het wil niet perse aanraken maar ook moppen en grappen over maken en nu is in eens zoveel mensen dan op een andere manier er bij betrokken en vliegen de aangifte je om de oren waarom niet eerder je kan niemand meer vertrouwen
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Margriet Spijkerman, tegenwoordig maken ze heel veel bagger en het sneue hiervan is dat er steeds meer bagger bij komt. En er wordt nog naar gekeken ook door veel mensen en 1 van al die bagger is de voice ook. Lieve groet Margriet Spijkerman