Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het is een wonder dat een zenderbaas toestemming durfde te geven voor Het jaar van Fortuyn

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

50 reacties

 • E.V.A. Westra

  1 jaar geleden
  ik heb besloten er niet naar te kijken, de moord op fortuyn doet mij nog te veel pijn. En het vermoeden dat dit ook wel weer als een stukje propaganda naar buiten zal worden gebracht. Ik ben er van overtuigd dat fortuyn zich omdraait in zijn graf als hij kon zien dat de puinhopen van paars in overtreffende trap de puinhopen van Rutte zijn geworden.
 • JOHN MULDER

  1 jaar geleden
  John Mulder De NPO heeft, net zoals vele andere media, driftig meegeblazen in het demoniseringsorkest onder leiding van Ad Melkert. Het is dan ook zeer verbazingwekkend dat de NPO dit doet. Zij zouden zich nog steeds kapot moeten schamen. Van Volkert vd Graaf hoef je geen excuses te verwachten. De NPO daarentegen zou nu eens excuses moeten maken voor hun gedrag dat mede de tricker is geweest voor de moordenaar van Fortuyn.
 • Ad van der Stel

  1 jaar geleden
  Die Melkert en nog een aantal van die politicus heb je boot meer wat van gehoord. Die zijn baas de noord gewoon gevlucht.
 • Marscha ter Haar

  1 jaar geleden
  Voor de mensen die zeggen dat de NPO nog even een schop na wil geven aan Pim Fortuyn. BNN is daar ook een onderdeel van en zij hebben een hele goede documentaire over Pim Fortuyn gemaakt. Deze staat op YouTube onder de naam: BNN - Moordcomplot op Pim Fortuyn
 • Hof

  1 jaar geleden
  Volkert v.d. Graaf heeft zijn straf uitgezeten. Er blijkt nog veel hartzeer te bestaan over de dood van Fortuyn. Maar om iedereen, die een band had met die moordenaar in een kwaad daglicht te plaatsen, is natuurlijk pure nonsens. Ik ben nooit onder de indruk geweest van die populistische Elsevierjournalist. In ieder geval heb ik hem niet kunnen betrappen op ook maar één oplossing voor de door hem gesignaleerde problemen. Waarvan akte!!