Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het is in- en intriest wat er met Albert Verlinde is gebeurd sinds zijn comeback

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

73 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Verlinde Humberto Linda de mol rietbergen enzovoort weg ermee,ik vond het al niet wat met hun slappe song wedstrijdjes en maffe showtjes, het waren kijkkanonnen,van de slechtste en goedkoopste soort,ik hoop dat Nederland geleerd heeft van die zieke hap
 • Fons Verfokken

  4 maanden geleden
  Ik ga vanavond nog liever op een strandstoel in de Botlek langs de A15 zitten dan dat ik naar zo’n ‘nieuwsprogramma’ moet kijken.
 • S.C. van der Haar

  4 maanden geleden
  Zenders als RTL en Shownieuws zijn de reden dat mensen steeds vaker reguliere tv laten vallen voor een streaming dienst als Netflix
 • Ad van der Stel

  4 maanden geleden
  Albert Verlinde is net een vers gelegde koeienvlaai wat bruist van het leven maar barts van een groot aantal zwarte dikke vieze vliegen. Alleen wordt deze vlaai sneller door de natuur opgenomen.
 • Ad van der Stel

  4 maanden geleden
  Het is en hypocrietje eerste klas. Wel altijd over iedereen vuil spuien maar zelf niet terug komen over de periode toen Onno Hoes flink over de schreef ging. Ook geen woord over het feit dat die gast later een topbaan kreeg ondanks zijn grensoverschrijdend gedrag. Dus ik zou zeggen " Albert,, haal eerst de balken uit je eigen ogen en dan de splinters bij een ander"
 1. Bijval voor Humberto na beschuldiging over sturen ongepaste appjes, presentator ontkent stellig: ‘Pure smaad!’
  UPDATE/VIDEO

  Bijval voor Humberto na beschuldi­ging over sturen ongepaste appjes, presenta­tor ontkent stellig: ‘Pure smaad!’

  Na de ontwikkelingen rond The voice of Holland dropte Albert Verlinde gisteravond een nieuw bommetje. In het SBS 6-programma Shownieuws beschuldigde de showbizzkenner zijn (voormalig) collega Humberto Tan van onbetamelijk gedrag. Hij roept RTL tevens op een breder onderzoek te doen. Tan ontkent stellig en spreekt van ‘pure smaad’. Veel BN’ers steunen Tan.