Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het was even raar om de kinderen van Ruinerwold op de plek van de Linda’s en Wendy’s te zien

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

20 reacties

 • E W. Mulder

  3 maanden geleden
  Ik zou willen dat alle mishandelde en bange kinderen in NL die erkenning, waardering en aandacht zouden krijgen. En de volwassenen die daar psychisch en emotioneel nog steeds schade van hebben. Die ploeteren om overeind te blijven.
 • Tommy Van der velden

  3 maanden geleden
  Een bedankje van Jessica aan de hoofdrol spelers die pal naast haar stonden had wel zo leuk geweest. Nu hoorden we alleen 5 keer ik
 • A HEIJDEN

  3 maanden geleden
  Mooi dat nu echte televisie, met echte mensen wordt gewaardeerd. Ik houd mijn hart vast voor volgend jaar Angela. The mask Singer wordt door jou gewaardeerd, inclusief de de vreselijk aanstellerige Ruben Nicolai. Ik ben bang dat dit programma de komende maanden aan alle kanten wordt uitgemolken, tot vervelends toe. Ja toch weer een programma met zichzelf heel leuk vindende BN-ers. Carlo Boszhard lacht heel hard om z'n 'eigen' grapjes. Brr.
 • Dick van Dijk

  3 maanden geleden
  Het blijft een raadsel waarom" even tot hier" niet was genomineerd , de programma's die nu waren genomineerd hebben wij nog nóóit gezien. Kinderen die onder vreselijke omstandigheden moesten leven én Mocro-Maffia ,daar wordt je niet vrolijk van.
 • P. van der Kooij

  3 maanden geleden
  Ik zag gisteren bij Jinek de discussie tussen Carlo en Angela. Carlo vond dat er meer categorieën moesten komen. Angela was het terecht niet met hem eens. Maar ik miste de uitleg. Het gaat wat mij betreft domweg om het programma dat de meeste indruk maakt en het maakt niet uit welke categorie dat is. Dat gezegd hebbende, Moccro mafia is geen programma of serie dat je op TV kunt zien. Had wat mij betreft niet tussen de nominaties mogen staan. Mooi de tranen van Angela bij Jinek!