Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het wordt tijd dat de redactie van De slimste mens ingrijpt en de quiz redt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

328 reacties

 • J.C. Kattestaart

  2 dagen geleden
  Ik ben na de eerste aflevering al afgehaakt.Deze deelnemers zijn het spelletje "De slimste mens "niet waard.
 • betty anker

  3 dagen geleden
  De slimste mens was, met nadruk op was, een van mijn favoriete programma's. Dit jaar ben ik na een paar afleveringen afgehaakt vanwege de kandidaten.
 • Frank Nijhuis

  3 dagen geleden
  Deze TV quiz is de houdbaarheidsdatum al een tijdje voorbij. Begint al bij de 2 presentatoren, mannen van bijna 80 die zich grinnikend en brommend door de uitzending worstelen. Slaapverwekkend en soms zelfs oersaai door de verkeerde kandidaten die zijn uitgenodigd. Toon lef als programmaleiding en stopr ermee na deze serie. Na 20 seizoenen is het mooi geweest.
 • B.P. Overbeek

  3 dagen geleden
  Helemaal mee eens. Een voorselectie lijkt me prima!
 • J.M Bal

  3 dagen geleden
  Het grootste deel van de zgn BN 'ers zijn geen BN 'ers. Als ze één keer met hun neus op de buis zijn geweest, denken ze dat ze heel wat zijn. Ik heb ook heel vaak van: wie zijn dit eigenlijk??Ik heb soms plaatsvervangende schaa . Als ik Maarten van Rossem was zou ik op die hotelbel blijven drukken en de kandidaten een veeg uit de pan geven over hun slechte algemene kennis. Uitzonderingen daargelaten. Maarten moet zich niet meer aan dit programma lenen,en de pijp aan (een andere) Maarten geven.