Hetero's Jan Versteegh en Tim Hofman in hete gayshoot

VideoBNN-presentatoren Jan Versteegh (30) en Tim Hofman (27) hebben zich laten strikken voor een intieme shoot voor de homo-editie van het blad LINDA. Het stel reisde af naar het zonnige eiland Curaçao om vervolgens op de parelwitte stranden en in de branding voor de camera uit de kleren te gaan én een potje te zoenen.

Quote

Ik had het niet met iemand anders willen doen dan met Jan

Tim Hofman
Volledig scherm

Het gaat om beelden voor de covershoot. De foto waarop de mannen elkaar zoenen terwijl ze in de Caribische Zee staan, werd gekozen als cover van de L'Homo, die morgen in de winkels ligt. Het blad spreekt van 'de liefde tussen Jan en Tim'. Jan heeft een oranje zwembroekje aan, terwijl Tim helemaal naakt is. Zijn collega heeft zijn billen strak in de greep.

,,Witte stranden, blauwe zee en vooral veel geslachtsdelen en billen van Jan Versteegh'', beoordeelt Tim, die het zestiende seizoen van het populaire spelletjesprogramma Wie is de Mol? won, de pikante kiekjes aan LINDA. ,,Ik had het niet met iemand anders willen doen dan met Jan. We kennen elkaar heel goed. Het is een intieme shoot. Je bent naakt, je zoent, je komt dicht bij elkaar.''

Appels
Volgens Tim mogen de bilpartijen van zowel hem als Jan - die voor de foto's nog even de sportschool indook - er zijn. ,,Mijn rug loopt iets holler dus mijn kont steekt ietsje meer uit. En jij hebt meer twee goede appels.''

Ze verklappen ook dat het niet de eerste keer is dat hun lippen elkaar raakten. Ze lieten zich ooit tot een zoenpartij verleiden op de Gay Pride.

Volgens hoofdredactrice Linda de Mol moesten de presentatoren flink aan de bak voor ze zich covermodel mochten noemen. ,,Ze moesten behoorlijk trainen om als mooie hardbody op de cover te komen'', aldus De Mol voor de camera van het ANP. Het kwam neer op vijf à zes keer per week sporten en een aangepast dieet.

Serieus
Bij RTL Late Night biechten de mannen op eigenlijk zelf op het idee te zijn gekomen om een shoot te doen. Jan: ,,Het werd mij gevraagd door het AD. Toen belde Linda vervolgens met de vraag of we het serieus meenden. Ja dus."

Tim: ,,Het zou mooi zijn dat na dit je gewoon thuis kunt komen met een jongen of een meisje en niemand daar iets van vindt." Ook zijn moeder is enthousiast: ,,Toen ik de cover zag dacht ik 'je hebt de billen van pa'. Maar ik vind het een prachtige photoshoot."

Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm