Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee@Kee

Hij had in no time een nieuwe tv-klus waar hij zijn grijpgrage handen uit de mouwen mocht steken

ColumnJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

58 reacties

 • Armin De Wild

  4 maanden geleden
  Triest kleine kinderen leuke vrouw en dan als een best je gedragen bij de voice. Ali B verwoest door zijn daden het leven van zijn hele familie. Beschuldig van verkrachting is nogal een zware aanklacht. Hoe kan zijn vrouw hem ooit nog vertrouwen.
 • H. Ruitenbroek

  4 maanden geleden
  Ik vind dat John de Mol de vrouwen in zijn bedrijf een plan van aanpak moet laten opstellen. Met beleid betreffende grensoverschrijdend gedrag zodat er voor iedereen een veilige werkomgeving ontstaat. Maar dat lef heeft hij waarschijnlijk niet want John is van de zaken en niet van de mensen. Je bedrijf is besmet en giftig en dat zal alleen maar erger worden. Als je nu niets doet dan is het snel einde oefening voor Talpa.
 • Nico Grand

  4 maanden geleden
  Beste Debby, je begon gister bij hlf8 over dat je zelf was verkracht in een club in Amsterdam, maar je legde niet uit wie je adviseerde om geen aangifte te doen en waarom niet. Daar stopte je verhaal. Kan je uitleggen wie en waarom dat was?
 • Peter de Jong

  4 maanden geleden
  Als nieuwkomers last hebben van deze cultuur moeten ze in de eerste plaats hun vrouwelijke collega's daarop aankijken die zich zo omhoog gewerkt hebben in organisaties en zo deze cultuur in stand houden. Als je als vrouw wil worden aangenomen op je professionele kwaliteiten, moet je stoppen met vrouwen voor te trekken uitsluitend en alleen omdat ze vrouw zijn, zoals nu gebeurt bij de vrouwenquota. Dat is funest voor een goed werkklimaat!
 • Hans de Bruin

  4 maanden geleden
  @Sina Hogeboom...dan moet je er wel eerst van af weten, toch? Hebt u geen vader, man, broer, oom? Allemaal onschuldig toch? Tot het tegendeel wordt bewezen...Vandaar dat Linda en Leontien inmddels ex-en hebben...Het wachten is nog op wat mevrouw B. gaat doen....