Hij is er: de trailer van James Bonds No Time To Die

videoBond-fans kunnen hun borst nat maken: de officiële trailer van No Time To Die is er. Filmmaatschappij Universal deelde vandaag de eerste beelden. James Bond is in vorm.

In de trailer is te zien hoe Bond als vanouds met een snelle auto én een blonde Bond-girl door de straten van een oude stad racet. ,,We hebben allemaal onze geheimen. We hebben die van jou alleen nog niet gevonden’’, sist een geconcentreerde Bond (Daniël Craig). Hij springt van een brug en identificeert zich bij een beveiliger die naar zijn naam vraagt. De Bond-girl in kwestie blijkt een speciale rol in Bonds leven te spelen.

 In No Time To Die kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde geheime agent. Bond heeft de actieve dienst inmiddels verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met de dringende vraag naar hulp. Bond krijgt de opdracht een vermiste wetenschapper op te sporen, met alle gevolgen van dien. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie.

De Bond-film is vanaf april te zien.

Volledig scherm
Bond is terug © Universal