Hilarische Lucky TV: Koning verpest trouwvideo met opname speelfilm

VideoLucky TV-maker Sander van de Pavert heeft voor de De Wereld Draait Door een hilarisch filmpje gemaakt waarin op ludieke wijze wordt stilgestaan bij het kristallen huwelijk van koning Willem-Alexander en zijn echtgenote Máxima. Het echtpaar kijkt thuis nog eens een videootje terug van de plechtigheid op 2 februari 2002, maar Willem-Alexander blijkt de band - tot ongenoegen van zijn vrouw, te hebben gebruikt voor het opnemen van de gewelddadige science fictionfilm The Matrix.

Het filmpje, met natuurlijk Máxima's wereldberoemde tranen tijdens Adiós Nonino door bandoneonist Carel Kraayenhof, wordt op sociale media massaal omarmd. ,,Een Oscar waardig'', meent iemand.

Sander van de Pavert
scoorde vorig jaar en internationale megahit met de DWDD-afsluiter Lucky TV waarin hij Donald Trump en Hillary Clinton tijdens hun debat een romantisch duet liet zingen. Een aflevering die korte tijd later werd uitgezonden, met de twee presidentskandidaten die relatietherapie ondergaan, scoorde in binnen- en buitenland ook weer als een tierelier.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (56%)
  • Daar snap ik niets van (44%)
8983 stemmen