‘Hilversum’ houdt de adem in voor het ‘grootste tv-schandaal sinds jaren 60’

VideoNederland kijkt massaal uit naar de YouTubeaflevering van het programma Boos waarin Tim Hofman vanmiddag zijn onthullingen doet over de misstanden rond The Voice of Holland. ,,Ik vergelijk het nog het meest met een WK-finale”, aldus tv-recensent Angela de Jong. 

124 reacties

 • Sina Hogeboom

  5 maanden geleden
  Dat er mensen zijn met dit misselijke gedrag.Maar anno 20 ste eeuw kan alles tegenwoordig hoef je nergens raar meer van op te kijken.Zieke geesten heb je overal los lopen meer dan dat er vast zitten.
 • migchiel dirksen

  5 maanden geleden
  Rip Ali Borsato
 • R.P. van Bueren

  5 maanden geleden
  Geweldig toch, deze tijd van snel denken en “ontdekken” van misstanden! Al vele eeuwen, doen vrouwen en ook mannen, van alles en dus ook hun “lichaam”, hun zijn te delen, zelfs op te geven, in vooruitgang van zijn, van zichzelf! “Talpa” brengt, dit (eindelijk) heel plastisch, in beeld! Op weg naar vernieuwing, van machtsverhoudingen! Respect, voor de talentvolle en al; zeker, voor de kwetsbare! Werd tijd! R.
 • Edwin Dik

  5 maanden geleden
  Ik moet een beetje kotsen van Linda de mol haar verklaring . Als je partner in therapie is en je weet niet waarom dan ben je naief. En nu net doen alsof jevan niets hebt geweten..
 • Clementine Belt - van Rijn

  5 maanden geleden
  Rare reactie op wat er gaande was en is in Hilversum. Alsof dit nieuws is. Het wordt toch al tientallen jaren "De Gooise matras" genoemd!