Volledig scherm
© Getty Images

Hiphopfestival WOO HAH! strikt Kendrick Lamar als headliner

Hiphopfestival WOO HAH! heeft Kendrick Lamar gestrikt als headliner voor de editie van 2020. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Kendrick Lamar is een van de belangrijkste hiphopartiesten van dit decennium. ,,Sinds zijn album ‘Good Kid, m.A.A.d. city’ uitkwam in 2012 heeft de Amerikaanse artiest zich binnen een kort tijdsbestek opgewerkt tot de huidige koning van de hiphop en één van de grootste artiesten van het moment’', schrijft het festival in een persbericht.

Lamar was in 2018 voor het laatst in Nederland te zien. Destijds stond hij in uitverkochte Ziggo Dome en sloot hij Lowlands af voor een bomvol hoofdpodium. ,,Volgend jaar zal hij op WOO HAH! een comeback maken in Nederland.’’

Naast Lamar heeft WOO HAH! nog 18 acts aan de line-up toegevoegd, waaronder A$AP Ferg, Cho, Gotu Jim en Lil Keed. 

Het festival vindt jaar plaats op 10, 11 en 12 juli, op de Beekse Bergen.

Volledig scherm
WOO HAH! kondigt eerste namen aan voor editie 2020 © WOO HAH!
  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6008 stemmen