Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Hoe goedbedoeld ook, om dit soort uitzendingen zap ik liever met een grote boog heen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

39 reacties

 • Marinus Bravenboer

  2 maanden geleden
  Ik heb een lijst van alle directuren van allle goede doelen, Je weet niet wat je ziet ik was werkelijk verbijsterd van de bedragen die naar een directeur gaat, geen cent meer aan goede doelen.
 • Chris Eskes

  2 maanden geleden
  Maak al vele jaren niets meer over aan "goede doelen". A) de salarissen aan de top zijn walgelijk. B) alle werkelijk belangrijke doelen worden mede door mijn belastinggeld al stevig gesubsidieerd. Zo nu en dan maak ik een uitzondering zoals recent bijv. voor de patatbakkers in Oekraïne, kleinschalig en met bewonderenswaardige inzet van vrijwilligers.
 • Wilkens

  2 maanden geleden
  Ik geef wel aan een aantal goede doelen en zaken die ik wil steunen, maar dit soort onderzoek op medisch gebied, moet simpelweg door de overheid worden bekostigd. We betalen er genoeg belasting en zorgpremie voor. Eens met de reacties waarin mensen aangeven dat de doelen waaraan ze al geven, blijven mailen om meer. Zonde van het geld. Eénmalige donaties kunnen aan de deur ook niet meer, je moet direct een formulier invullen en je maandelijks verplichten. En altijd minstens 6 euro.
 • johan benner

  2 maanden geleden
  Ik ben direct gestopt met collecteren voor de hart stichting toen ik vernam dat de directeur van de hartstichting 180.000 euro verdiende en er liepen nog wat meer managers rond die waarschijnlijk ook boven een ton verdienen.
 • Henny Gerritsen

  2 maanden geleden
  Daarom is het doneren bij ons nog 0 !