Volledig scherm
PREMIUM
Jennifer en Tatum in 2003. © ANP Kippa

Hoe is het met...? ‘Brutale Meid’ Jennifer de Jong

verdwenen bn'ersIn deze serie zoeken we BN’ers op die eens in de schijnwerpers stonden, maar nu verdwenen zijn van het podium. Vandaag: Jennifer de Jong (43), die samen met Tatum Dagelet kattenkwaad uithaalde in De Brutale Meiden.

Jennifer moet diep graven als we haar vragen naar haar laatste televisieklus. Haar bekendste projecten waren Brutale Meiden en Fort Alpha, maar ze was ook te zien in onder andere Moordwijven, Fighting Fish, Zusjes, Costa, Baantjer en Blauw Blauw. ,,Een hele trits. Vorig jaar zat ik in de Aziatische kerstcommercial voor Coca Cola. En momenteel zit ik midden in de opnames van Flikken Maastricht’’, valt ze meteen met de deur in huis.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6014 stemmen