Holland's Next Top Model-winnaar dankt looks aan gespierde vader

De kersverse winnaar van Holland's Next Top Model, de 19-jarige Montell, heeft zijn afgetrainde modellenlijf niet van een vreemde. Montells vader Axel Paulina is personal trainer en beoefende jarenlang de vechtsport op hoog niveau. Heeft Montell zin in conditietraining, dan kan hij bij zijn vader terecht voor een bootcamp in het Amsterdamse Vondelpark.

Nadat Axel in 2012 na een ongeluk een lage dwarslaesie had opgelopen, moest hij noodgedwongen de vechtsport, zijn grote passie, opgeven. Na een intensief revalidatieproces stort hij zich als personal trainer op het begeleiden van mensen die fit willen worden.

Montells vader is Antilliaans, zijn moeder is Nederlands. Die mix leverde hem een unieke combinatie van rood kroeshaar, een licht getinte huid en een kop vol sproeten op. Afgelopen maandag sleepte hij met de winst van Holland's Next Top Model een modellencontract binnen. Ook stelde hij onlangs zijn nieuwe vriendin aan zijn ouders voor. Montell is stapelverliefd op model Sanne de Kramer, die derde werd in de wedstrijd. 

Volledig scherm
Montell © Instagram