Hoogzwangere Barbie: Keizersnede wordt gefilmd

Samantha van der Plas-de Jong (24), beter bekend als Barbie, laat de bevalling van haar tweede kindje filmen. Omdat het gaat om een keizersnede, mogen de camera's bij het intieme moment zijn. De komst van Barbies eerste kind, Angelina, werd ook vastgelegd voor RTL5.

Volledig scherm
© bruno

De Haagse blondine en haar man Michael hebben goed nagedacht over de opnames. ,,Behalve als er complicaties optreden, dan gaat de camera uit'', vertelt Michael in RTL Boulevard. Barbie is blij dat het kindje over drie weken wordt verwacht. ,,Van buiten lijkt het oké, maar van binnen voel ik me niet goed nee.''

In de laatste realityserie van het stel staat de komst van het tweede kindje, een jongetje, centraal. Barbie en Michael Nemen er nog Eentje is dinsdag te zien op RTL 5. De manager van Barbie sluit niet helemaal uit dat er na dit programma nog een serie volgt. ,,In principe is dit de laatste reeks, maar zeg natuurlijk nooit nooit. Tenslotte is reality een spil in haar leven geworden'', zei hij eerder.

Het publiek leerde het Haagse koppel kennen door Barbie's Bruiloft. Daarna volgde Barbie's Baby. Vervolgens gingen ze verhuizen in Huisje, Boompje, Barbie. Samantha en Michael Willen Rust in de Tent, Doe Effe Paranormaal en Samantha en Michael Houden Zich Thai werden daarna uitgezonden.

Nog één nachtje slape...Bijna zover, morgen me eerste aflevering live op de buis om 20.30 uur strak op de bank heerlijk X

Posted by Samantha&Michael on Monday, June 1, 2015