Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Hopelijk kan Duncan wél zijn hoofd koel houden

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Ze probeerden het angstvallig te verbergen, maar voor de oplettende kijker was dinsdagavond na de eerste repetitie van Duncan Laurence in Tel Aviv onmiskenbaar teleurstelling annex lichte paniek te zien in de ogen van de Songfestival-watchers. Hier ging iets niet helemaal zoals ze verwacht hadden. En met ‘ze’ bedoel ik Koos van Plateringen van Shownieuws/6 Inside, Aran Bade van RTL Boulevard en een mij onbekende Engelse ‘expert’ in een afgrijselijk gebloemde blouse die op beide zenders mocht oreren.

Maar geef toe: we tuimelden allemaal van onze roze wolk bij de aanblik van die weinig verrassende lasers, lichtgevende bol en Duncan die stijfjes achter zijn keyboard zat waardoor er niets te zien was van zijn met de hand ingekleurde jasje van honderd jaar oude tafellakens. Het was gelukkig lang niet zo erg als die krumpende dansers van Waylon, maar de act heeft ook nog niet de filmische kracht van het bijna-winnende optreden van The Common Linnets. Dus kan het bidbook van sommige Nederlandse steden voor het Eurovisie Songfestival 2020 voorlopig weer de kast in, net als het voorbarige gespeculeer van sommige columnisten over wie de show zou moeten presenteren.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7384 stemmen