Festivaldirecteur Tante Rikie met haar boodschap aan raddraaiers voor haar laatste Zwarte Cross.
Volledig scherm
Festivaldirecteur Tante Rikie met haar boodschap aan raddraaiers voor haar laatste Zwarte Cross. © Zwarte Cross

‘Hufters, blijf thuis!’ Tante Rikie wil geen enkele smet op haar laatste Zwarte Cross

Geen vernielingen, discriminatie, vechtpartijen of seksueel overschrijdend gedrag. ‘Een Zwarte Cross met nul asociale incidenten, dat zou ik echt een mooi afscheidscadeau vinden!’ Dat zegt Tante Rikie over haar 25ste en laatste festival als directeur. 

29 reacties

 • Lexie Isle

  3 maanden geleden
  Zou fijn zijn als de relschoppers thuis blijven. Jaren met heel veel plezier naar de Zwarte Cross geweest, tot het te groot werd en het festival - helaas - werd ontdekt door de randstadbevolking die geen benul hebben van normaal fatsoenlijk gedrag. Gevolg, idioten die denken dat alles toegestaan is zoals wildplassen midden op het terrein waar ook kinderen lopen, mensen lastigvallen etc. Alles waar de Zwarte Cross nu juist niet voor staat.
 • M.G. Bults

  3 maanden geleden
  Hopen dat die gasten wel op de motor komen en niet met hun trekkers. ;-)
 • E Bakker

  3 maanden geleden
  @ van Eldijk: precies, de spijker op z'n kop! En helaas merken we de gevolgen hiervan alom in ons gave land. Ik zou er nog 1 aan toe willen voegen: beide ouders continue aan het werk of met andere zaken bezig.
 • mevrouw de Vries

  3 maanden geleden
  Goed zo, tante Rikie, want het zijn er altijd maar een paar die het verzieken voor een ander. Beetje gek doen okee, lekker uit je bol gaan, okee, iets doen waar een ander last van heeft, niet okee! En Hou de politiek ook buiten, dus geen trekkerterroristen met leuzen. Gewoon, ouderwets feestvieren. Lekker, geniet ervan!
 • piet vermeer

  3 maanden geleden
  De hufterigheid is 40 jaar geleden al ingegaan. Ouders moesten allebei werken om het hoofd boven water te houden wat resulteerde in sleutelkinderen. De opvoeding verliep slecht en gehaast. Daar komt nog bij met niet westerse normen en waarden van de gastarbeiders. Die mix is het resultaat van nu. Uiteindelijk zijn het de kabinetten die deze hufterigheid mede mogelijk heeft gemaakt door uitholling tot het bot van justitie en politie waardoor criminaliteit momenteel topdagen beleven. Dank u.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
25668 stemmen