Volledig scherm
Hugh Grant met zijn Anna tijdens de Golden Globes. © Photo News

Hugh Grant (57) wordt voor vijfde keer vader

Hugh Grant (57) wordt voor de vijfde keer vader. Zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein (35) is zwanger, zo bevestigt haar moeder vandaag. ,,Ik ben erg blij dat er weer een kleinkind bij komt'', laat ze kort los aan de Zweedse krant Aftonbladet. Opvallend: de baby wordt bijna verwacht.

Het nieuws komt als een verrassing omdat er niet eerder werd gerept over een zwangerschap. Het stel werd zondagavond nog samen gefotografeerd op de rode loper van de Golden Globes. Op de foto's is Anna's babybuik te zien.

De geboorte van zijn eerste kind zorgde voor een keerpunt in zijn leven, gaf Grant eerder toe. ,,Ik was sowieso al een aardige vent, maar mijn kinderen hebben me alleen maar aangenamer gemaakt'', zei hij vorig jaar. Met de Chinese Tinglan Hong kreeg hij twee kinderen: dochtertje Tabitha Xaio Xi (6) en zoontje Felix (4). Drie weken na de geboorte van Felix beviel Eberstein van John Mungo. Eind vorig jaar werd het gezinnetje aangevuld met een dochtertje, van wie de naam niet bekend werd gemaakt. 

Volledig scherm
© Getty Images