Volledig scherm
© Photo News

'Huismus' Adele: Op tour gaan is een vreemd iets

Adele twijfelt of ze ooit nog op tournee gaat. In een handgeschreven brief aan haar fans bedankte de 29-jarige Britse zangeres haar fans, maar zei dat ze haar gezin en thuiskomen erg mist. Volgens de Britse krant The Mirror bevestigt Adele daarmee eerdere geruchten dat ze voorlopig niet meer op tournee gaat.

,,Dit is het dan, na 15 maanden onderweg. We zijn met deze tour naar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en heel Europa, de VS en eindelijk ook Australië en Nieuw-Zeeland geweest", schrijft Adele. Ze noemt het een onvoorstelbare en onvergetelijke reis en ervaring.

,,Touren is een raar iets, het is niet iets voor mij. Ik ben een echte huismus en geniet van de kleine dingen in het leven", benadrukt de Rolling in the Deep-zangeres die na 123 shows zegt even tijd voor zichzelf en haar jonge gezin te willen nemen. Adele geeft haar laatste vier concerten in haar geboortestad Londen.

Sinds 2011 heeft de superster een relatie met Simon Konecki, met wie ze dit jaar trouwde. In 2012 werd zoon Angelo James geboren. 

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 26

Een foto die is geplaatst door null (@) op