Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde om laster en smaad

VIDEORTL-presentator Humberto Tan heeft vanochtend aangifte gedaan tegen Albert Verlinde wegens laster en smaad. De showbizzkenner beschuldigde Tan er gisteravond van ongepaste berichten te hebben gestuurd naar vrouwelijke tafelgasten in de tijd dat hij een latenightshow had op RTL 4. Humberto ontkent stellig en krijgt veel steun van diverse oud-gasten.

48 reacties

 • gert meijboom

  4 maanden geleden
  Hoe haal je het in je domme hoofd om via de echte slachtoffers van deze enorme schandelijke bende meteen maar een collega van een totaal ander programma onder de bus te gooien, dan deug je niet.
 • R. van Sinderen

  4 maanden geleden
  Kunnen we nu even terugkeren naar de echte slachtoffers? De trucjes van de incrowd weten we nu wel, ik heb ooit een stagiaire gesproken tijdens zijn nos sport dagen, die vond hem toen al een griezel met grijpgrage handjes. Al dat gezwets haalt de aandacht weg van de echte slachtoffers en is net zo nuttig als Zwitserse marine. Er zal nu eindelijk opgetreden moeten worden en duidelijk maken dat meisjes in dit soort situaties geen speelbal zijn en dat begint al met het gedrag van sommige op straat.
 • Henny Gerritsen

  4 maanden geleden
  We weten ook al dat Tan eerder in de problemen geweest is met een bekende tv dame ! Ook ik heb het altijd al vermoedt, waar machtspositie een rol speelt , zal de macht misbruikt worden ! Dat is toch niet nieuw, daarvoor is de uitdrukking “ het Gooise matras” uitgevonden!
 • William van de Lange

  4 maanden geleden
  Laten we de "vriend" van Verlinde niet vergeten. In zijn rol als burgemeester van Maastricht heeft hij op z'n zachtst gezegd een hele dubieuze rol gespeeld , die uiteindelijk leidde tot zijn oneervol ontslag. Meneer Verlinde kan dus maar beter zijn smoel houden anders loopt hij de kans dat deze geschiedenis opnieuw een eigen leven gaat leiden.
 • John Bluhmen

  4 maanden geleden
  Ik herinner mij een in tranendal eindigende afscheids uitzending met notabene Humberto’s ega erbij als een soort van boodschap dat alles weer koek en ei is. Allemaal weer vergeten? De pot verwijt de ketel volgens mij…
 1. Bijval voor Humberto na beschuldiging over sturen ongepaste appjes, presentator ontkent stellig: ‘Pure smaad!’
  UPDATE/VIDEO

  Bijval voor Humberto na beschuldi­ging over sturen ongepaste appjes, presenta­tor ontkent stellig: ‘Pure smaad!’

  Na de ontwikkelingen rond The voice of Holland dropte Albert Verlinde gisteravond een nieuw bommetje. In het SBS 6-programma Shownieuws beschuldigde de showbizzkenner zijn (voormalig) collega Humberto Tan van onbetamelijk gedrag. Hij roept RTL tevens op een breder onderzoek te doen. Tan ontkent stellig en spreekt van ‘pure smaad’. Veel BN’ers steunen Tan.