Volledig scherm
© ANP

'Humberto Tan is weg bij zijn gezin'

Humberto Tan (51) zou weg zijn bij zijn gezin. Dat meldt Privé. Volgens het blad heeft de presentator twee weken geleden de woning verlaten waar hij met zijn vrouw Ineke en drie kinderen woont. ,,Ik ga er helemaal niets over zeggen. Nu niet, nooit niet", reageert de presentator vandaag tegen deze site.

Tan zou zijn ingetrokken in een vrijgezellenflat van 36 vierkante meter, vlakbij de Zuidas in Amsterdam. Daar parkeert hij, zo blijkt uit onderzoek van het tijdschrift, 's nachts na afloop van zijn talkshow zijn Audi A7 en probeert ongezien het appartementencomplex in te lopen. De RTL Late Night-presentator heeft de beschikking over een studio met een bed, badkamer en keuken. 

Quote

Ik ga er helemaal niets over zeggen

Humberto Tan

Wie niet in dit verhaal mag ontbreken is Dionne Stax. Tans nieuwe buren stonden in de lift oog in oog met de 31-jarige nieuwslezeres. Volgens hen heeft zij geregeld de nacht met hem doorgebracht. Ook de kinderen van Humberto Tan zijn bij hem op bezoek geweest, weet Privé.

Eind februari meldde het blad dat er al maanden in de mediawereld werd gesproken over wel heel pikante ontwikkelingen rond Tan. Collega's van 'de ideale schoonzoon' fluisterden dat er een 'bijzondere band' was tussen de RTL Late Night-presentator en La Stax.

'Heel gelukkig'
Buren van Dionne zagen de vader van drie geregeld in haar Amsterdamse appartementencomplex. Afgelopen zomer al zou Tan genoten hebben van een kleine maaltijd; Stax gekleed in een huiselijke joggingbroek, luidden de details. Opmerkelijk genoeg vertelde Humberto begin maart nog tegen een roddelblad dat er niks aan de hand is met zijn relatie. Voor de deur van zijn huis zou hij hebben gezegd: ,,Jullie zien het. Ineke en ik zijn én blijven heel gelukkig samen.'' Daarmee leek het dossier gesloten, totdat het vandaag weer werd opgerakeld.

Dionne had eerder een relatie met Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst (30) waarbij de vonken heen en weer vlogen. Maar de maanden lang geheim gehouden verkering liep zo'n twee jaar geleden op de klippen. Daarvoor, in haar twintiger jaren, had ze een relatie van zeven jaar. De nieuwslezeres vertelde aan Beau Monde: ,,We vormden een hecht team. Het 'samen-staan-we-sterk-gevoel' is essentieel in een relatie." De blondine zei dat ze 'hoopt' dat gevoel 'ooit' weer te vinden. 

Humberto heeft met Ineke drie kinderen: Isa (19), Julia (16) en Benjamin (8).

Volledig scherm
Dionne Stax. © ANP Kippa
Volledig scherm
Humberto Tan met zijn vrouw en twee dochters. Zoon Benjamin staat er niet op. © Daniel Kroll