Volledig scherm
© ANP Kippa

Humberto Tan wint Het perfecte plaatje

Humberto Tan heeft het eerste seizoen van Het perfecte plaatje gewonnen. De RTL Late Night-presentator versloeg in de finale model Kim Feenstra.

,,Ik ben heel, heel, heel, heel blij", reageerde Humberto. ,,Voor mij is dit een van de mooiste prijzen die ik ooit gewonnen heb."

In Het perfecte plaatje ging Humberto de strijd aan met Kim, Marco Borsato, Ruud Feltkamp, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga en Heleen van Royen. Marco viel vorige week net voor de finale af.

Of Humberto voortaan ook als fotograaf aan de slag gaat, is niet bekend. Marco heeft wel al een aantal foto-opdrachten overgehouden aan het RTL-programma. Ook Kim gaf eerder al aan te willen blijven fotograferen.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.