Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry © Photo News

'Huwelijk prins Harry en Meghan Markle wordt live uitgezonden'

Er komen steeds meer details naar buiten over het langverwachte huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Volgens bronnen dichtbij het Britse koningshuis wordt de bruiloft van het populaire koppel wereldwijd live op tv uitgezonden. Dat meldt TMZ.

Het koppel staat volgens de website toe dat er in de St. George's Chapel in Windsor overal camera's worden opgehangen. Volgens ingewijden is er zelfs sprake van een liveregistratie, zodat televisiezenders én websites de trouwerij live kunnen streamen.

Bronnen beweren dat het huwelijk van de tortelduifjes op 26 mei plaatsvindt, in het weekend van Memorial Day. Volgende week wordt duidelijk of dat gerucht klopt, het Britse koningshuis maakt dan namelijk de officiële datum bekend.

Wedstrijd

De grote vraag is nu of Harry met zijn bruiloft zijn broer weet te verslaan qua kijkcijfers. De bruiloft van prins William en Kate Middleton trok in 2011 maar liefst 23 miljoen Amerikanen en 27 miljoen Britten.

Internationale media denken dat het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle het record gaat verbreken, gezien hun wereldwijde populariteit.