Volledig scherm
Wat 'Queen B' kan, kan ik ook. Dat moet Sharon Kellaway gedacht hebben. © Privéfoto's

Ierse moeder doet Beyoncés babyfoto dunnetjes over

Moeder Sharon Kellaway uit het Ierse Cork wist bij het zien van de iconische foto van Beyoncés pasgeboren tweeling meteen wat haar te doen stond. Gehuld in een fleecedeken doet ze de foto in haar achtertuin dunnetjes over. Daarmee krijgt ze de lachers op haar hand.

De foto is op zijn minst hilarisch te noemen. Kellaway heeft haar best gedaan. Ze draagt een sluier, net als de popdiva. Ze matcht de achtergrond, de pose en ze heeft een tweeling.

De Ierse zette eerder dit jaar een tweeling - ook een jongen en een meisje, net als bij Beyoncé - op de wereld. Maar waar de bekende zangeres de hulp vroeg van een opkomend kunstenaar om haar te fotograferen, moest de Ierse moeder van drie koters het met iets minder professionaliteit doen. Ze vroeg haar 6-jarige dochter om de foto’s te maken. ,,Geen ervaring en toch heeft ze het geweldig gedaan.”

Onrealistisch

Quote

Ik heb wat zij heeft, dus ik dacht waarom niet?

Sharon Kellaway

Sharon heeft de parodie gemaakt omdat ze de foto van Beyoncé er onrealistisch uit vindt zien. ,,Ik vraag me af hoeveel foto’s er van Beyoncé gemaakt moesten worden, voor ze de juiste te pakken hadden.”

Nadat een vriendin de foto’s deelde op Twitter, ging Kellaway’s fotoshoot al snel viraal. ,,Het was gewoon willekeurig. Ik heb de tweeling, een deken, een sluier en bloemen in de tuin. Ik heb wat zij heeft, dus ik dacht waarom niet? Ik wist wel dat mijn vrienden zouden gaan giechelen, maar dat het zo hard zo gaan had ik niet verwacht", zegt ze tegen de Amerikaanse krant Mirror.