Volledig scherm
Igmar Felicia en Fien Vermeulen vierden vorige week samen nog een feestje. © Instagram/Igmar Felicia

Igmar Felicia en Fien Vermeulen zijn uit elkaar

Igmar Felicia en Fien Vermeulen hebben hun relatie beëindigd. ,,Een verdrietig bericht”, schrijft de 28-jarige Fien op Instagram. ,,Igmar en ik zijn uit elkaar. Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten.”

De dj van Radio 538, die afgelopen week te zien was bij De Slimste Mens, en de nieuwslezeres, die vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson, leerden elkaar kennen bij Qmusic. In oktober 2017 stapte Igmar over van SLAM! naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het ochtendprogramma Mattie, Fien & Igmar ging presenteren. 

In de zomer van 2018 verhuisde Igmar naar de avond, toen Mattie voortaan in de ochtend gezelschap kreeg van Marieke Elsinga. Vorig jaar verhuisde Igmar naar Radio 538. De 29-jarige dj presenteert er sindsdien een weekendshow.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.