Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik beken: ik dacht ook eerst iets onaardigs toen ik bij Beau wéér de visagiste van Matthijs zag

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

63 reacties

 • Hans Janssen

  6 dagen geleden
  In een ons-kent-ons sfeer van BN-ers onder elkaar is men genijgd het voor elkaar op te nemen ipv af te wachten wat een onderzoek naar buiten brengt. Immers alles voor de kijkcijfers. De gewone mens is de sjaak.
 • C.J.H. PIETERSE

  7 dagen geleden
  @M. Boeringa: En ook hier zullen wij deze reageerders ws. niet kunnen overtuigen. Kennelijk beseffen ze niet, dat de mediawereld te klein is om je kansen daarin te vergooien. Helaas is daar meervoudig machtsverschil: 1) MvN a) ivm z'n functie + b) inkomenszekerheid; medew. tijdelijk contract/ZZP/stage. 2) MvN werd de hand boven het hoofd gehouden door a) eindredacteuren + b) F. Klein (die DWDD bedacht): allen uit hetzelfde hout gesneden als MvN! MvN schoot ook niet "eens 'n keer" uit z'n slof..!
 • Anne De Jong

  7 dagen geleden
  Mijn toen minderjarige dochter heeft iets soortgelijks meegemaakt toen ze werkte voor een telecombedrijf. Intimidatie waar personeel en klanten bij waren. Hulp gezocht bij leidinggevende en later bij iemand van het hoofdbureau. Maar collega werkte 40 uur en bracht geld in het laatje. Zij met een paar uur veel minder. Ze ging twijfelen aan zichzelf. Doe ik het dan verkeerd. Er werd letterlijk gezegd: wen er aandie is nu eenmaal zo. Ze is weggegaan. Collega werkt nu in de zorg....
 • den Elsen

  7 dagen geleden
  Het onaangename ‘de wereld draait om mijn programma’ heb ik vanuit de leverancier van de apparatuur meegemaakt. Hoe die lui van o.a. The Voice ook tegen ons durfde te schelden, zo is hun wereld. Mij hadden ze er niet mee, loop geen stap sneller voor ze! Andere collega’s en baas wel. Scheldend werden wij dan door de baas benaderd. Besef dat dit soort zielige mannetjes veel macht hebben zelfs buiten de mensen in hun eigen programma om. Bekritiseer die brulbekken, niet de onderbetaalde medewerkers!
 • ria boogert-van der Hel

  7 dagen geleden
  @ H Meijer. Toch fijn om ook van een ander een reactie te horen. Je bent het gelukkig niet alleen, al denk je dat vaak wel. Ik ben nu 63, en eigenlijk is het triest dat wij ons op onze leeftijd zo moeten voelen. Wantrouwen etc. Gelukkig heb ik mensen om mij heen die mij begrijpen. En als het , zoals nu met het gedrag van BNers) naar buiten kom, ik er in ieder geval wel over kan praten (als ik dat wil). Vertrouwen buiten mijn eigen kleine groep is er niet en komt ook niet meer.