Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik ben dolblij dat de koningin-moeder van RTL genoeg is aangesterkt voor nog een rondje Masked Singer

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

16 reacties

 • E Vogelesang

  2 jaar geleden
  Het is helaas een sluipmoordenaar waaraan ik me grote liefde verloren heb. Ben dan ook erg blij voor Loretta dat het beter met haar gaat. En Angela.... lieve column 🥰
 • Wim Jongeneelen

  2 jaar geleden
  Het is echt een sluipmoordenaar, die geen onderscheid maakt tussen arm of rijk. En ondanks dat zo'n operatie best heftig is dat weet ik uit ervaring. Zelf een gesprongen darm gehad, 5 dagen met maar liefst 13 infusen tot in de nek gehad. Maar pijn had ik niet, dankzij de medicatie. Echter het herstel, maanden zelfs na twee jaar merk ik nog de gevolgen. Dus wie het ook is, heel veel sterkte gewenst.
 • M Brugge

  2 jaar geleden
  Persoonlijk gaat mijn interesse niet uit naar dit soort luidruchtig vermaak, maar leuk dat het er is de liefhebbers. Loretta is tof en stoer, maar ze mag natuurlijk ook echt rustig aan doen, en buiten de tv blijven, en dus echt revalideren. Angela schrijft hier overigens een toffe column: positief, persoonlijk en geeft stof tot nadenken. Top!
 • J.O.S. Steur

  2 jaar geleden
  Je bent een Topper ! Angela Jos
 • P.A.M. Baarle - Olsthoorn

  2 jaar geleden
  Helaas is mijn man ook aan darmkanker overleden. Hij was 68. Dus ik gun Loretta een goede afloop!! En Angela, jouw vader natuurlijk ook.