Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Ik daag je uit om de eerste aflevering van Leven voor de Dood terug te kijken. Juist nu

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

19 reacties

 • Miriam Koningh

  1 jaar geleden
  Ik ben “blij” met dit programma, zoals die meneer van de VVV shop al zei, ze zien je naar buiten komen maar weten niet wat zich daarvoor heeft afgespeeld. Als iemand met zelf een psychische ziekte begreep ik al deze mensen maar al te goed. Het is goed om dit onderwerp goed op tv te laten zien ... ik hoop dat er meer mensen gaan zullen zijn die hierdoor meer open kunnen staan en luisteren wat iemand te zeggen heeft over hoe hij of zij zich voelt. En het ook serieus nemen.
 • Jeannette de Snaijer

  1 jaar geleden
  Zo vaak hoor je of lees je bij mensen die een eind aan hun leven maakten, dat de omgeving het helemaal niet verwacht had en niemand zag het aankomen. Daarom heel waardevol om te zien hoe deze mensen zich voelen. De uitspraak van: Wat voor jou een sléchte dag is, dat voelt voor mij als een goede dag, dus kun je nagaan hoe ik me voel....daar moet je wel even over nadenken. Hele bijzondere, waardevolle serie.
 • M Brugge

  1 jaar geleden
  Kan best kijken alhowelnik niet of ik het trek. Ik beperk met meestal tot het kwisje. even voor 8 uur en wat NL 2 dan verder te bieden heeft. Bij teveel coronale, dierenleed kinderleed en ziektes ga ik meestal iets anders doen. Via de uit-knop. Met Lodiers’ vakmanschap en intenties zit het zeker goed. Hij kan dit. Maar ik dacht bij de aankondiging, welke leed XL nú weer. Niet al je lezers zijn zelf gezond Angela.
 • E.J. Wentink

  1 jaar geleden
  Prachtig in beeld gebracht en Patrick is inderdaad een top presentator. Aanrader ondanks t trieste onderwerp.
 • willem de bruijn

  1 jaar geleden
  Nee dank je wel Angela,geen behoefte aan. Prima dat het programma er is, maar ik pas even,heb genoeg aan mijn eigen sores