Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Ik daag je uit om de eerste aflevering van Leven voor de Dood terug te kijken. Juist nu

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

19 reacties

 • Miriam Koningh

  2 weken geleden
  Ik ben “blij” met dit programma, zoals die meneer van de VVV shop al zei, ze zien je naar buiten komen maar weten niet wat zich daarvoor heeft afgespeeld. Als iemand met zelf een psychische ziekte begreep ik al deze mensen maar al te goed. Het is goed om dit onderwerp goed op tv te laten zien ... ik hoop dat er meer mensen gaan zullen zijn die hierdoor meer open kunnen staan en luisteren wat iemand te zeggen heeft over hoe hij of zij zich voelt. En het ook serieus nemen.
 • Jeannette de Snaijer

  2 weken geleden
  Zo vaak hoor je of lees je bij mensen die een eind aan hun leven maakten, dat de omgeving het helemaal niet verwacht had en niemand zag het aankomen. Daarom heel waardevol om te zien hoe deze mensen zich voelen. De uitspraak van: Wat voor jou een sléchte dag is, dat voelt voor mij als een goede dag, dus kun je nagaan hoe ik me voel....daar moet je wel even over nadenken. Hele bijzondere, waardevolle serie.
 • M Brugge

  2 weken geleden
  Kan best kijken alhowelnik niet of ik het trek. Ik beperk met meestal tot het kwisje. even voor 8 uur en wat NL 2 dan verder te bieden heeft. Bij teveel coronale, dierenleed kinderleed en ziektes ga ik meestal iets anders doen. Via de uit-knop. Met Lodiers’ vakmanschap en intenties zit het zeker goed. Hij kan dit. Maar ik dacht bij de aankondiging, welke leed XL nú weer. Niet al je lezers zijn zelf gezond Angela.
 • E.J. Wentink

  2 weken geleden
  Prachtig in beeld gebracht en Patrick is inderdaad een top presentator. Aanrader ondanks t trieste onderwerp.
 • willem de bruijn

  2 weken geleden
  Nee dank je wel Angela,geen behoefte aan. Prima dat het programma er is, maar ik pas even,heb genoeg aan mijn eigen sores
 1. 70-plussers toch niet welkom bij Eurovisie Songfestival

  70-plus­sers toch niet welkom bij Eurovisie Songfesti­val

  70-plussers uit Rotterdam lopen een bijzonder uitje mis. Zij zijn niet meer welkom in Ahoy om het Eurovisie Songfestival bij te wonen. Aanvankelijk waren ze volgens de gemeente wel welkom onder de voorwaarde dat zij volledig gevaccineerd zijn en in het bezit zijn van een negatieve coronatest. Bij het songfestival in Rotterdam is publiek, onder de voorwaarden van een Fieldlab, toegestaan. 70-plussers vallen echter in de risicogroep.
 2. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 1. Felle discussie tussen Fleur Agema (PVV) en Jan Paternotte (D66) over vaccinatiepaspoort
  Play

  Felle discussie tussen Fleur Agema (PVV) en Jan Paternotte (D66) over vaccinatie­p­as­poort

 2. Halve Nederlander in de race om burgemeester van Londen te worden
  Play

  Halve Nederlan­der in de race om burgemees­ter van Londen te worden