Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik heb in tijden niet zo gelachen als om Beau en de Jezus Leeft-voorman

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

84 reacties

 • Th. Faber - van Heck

  5 maanden geleden
  beetje dom niets grappigs aan
 • Mark van der Graaf

  5 maanden geleden
  Heel menselijk zoals Beau regeerde als een leraar die vroeger de orde terug wilde in zijn klas en met platte hand op tafel sloeg. Kortom niks mis met een menselijk trekje!
 • L. Berg

  5 maanden geleden
  Recensent: Hij of zij heeft de taak om het publiek te informeren over verschillende culturele uitingen zodat zij zelf een keuze kunnen maken om bijvoorbeeld wel of niet naar een tv programma te kijken. Populisme: is een manier van politiek bedrijven, waarin de centrale tegenstelling die tussen "het volk" en "de elite" is, en waarbij de populist de kant van "het volk" kiest. Zegt u het maar ????
 • Anke Groenewoud

  5 maanden geleden
  Lieve Angela, kijk ook eens naar jezelf. Iedereen met respect bejegenen geldt niet alleen voor talkshow hosts. Anke Groenewoud.
 • Sandrine Girard

  5 maanden geleden
  Ik heb het gezien en schrok wel van Beau moet ik zeggen! Gelukkig had hij zelf ook vrij snel wel door dat zijn reactie echt niet kon en als host ongepast was. Ik dacht alleen maar: dit had Jeroen Pauw zeker anders opgelost!
 1. Beau schiet uit zijn slof tegen evangelist Florens van der Spek: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’
  Update/video

  Beau schiet uit zijn slof tegen evangelist Florens van der Spek: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’

  Beau van Erven Dorens is gisteravond in zijn talkshow flink uitgevallen tegen evangelist Florens van der Spek die aanwezig was om uit te leggen waarom hij niet gevaccineerd wil worden. Toen het Van Erven Dorens niet meer lukte om Van der Spek te onderbreken, schoot hij uit zijn slof. ,,Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden moet je gewoon je mond een keer houden”, zei de presentator zichtbaar geïrriteerd. Inmiddels heeft Van Erven Dorens excuses gemaakt.