Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik hoop dat Frontberichten iets teweegbrengt bij de wappies en anti-vaxers, maar ik zie het somber in

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

136 reacties

 • Albert Stoter

  1 maand geleden
  Beste Frissen, Het ontgaat me volledig op welke feiten u doelt en wat er precies dom is aan de argumenten. Dit komt op mij over als zomaar iets roepen, omdat uzelf geen feiten of argumenten. Ik sta er voor open om uw feiten en argumenten, die het tegendeel beweren , aan te horen.
 • M. Kok

  2 maanden geleden
  Ik heb me voorgenomen niet inhoudelijk meer in te gaan op opmerking mbt ongevaccineerd zijn.Zonde van mijn energie.En goeie gevoel. Luister eens naar het liedje 15 miljoen mensen. Vooral 3 regels zijn nu nog steeds van toepassing. Die schrijf je niet de wetten voor. Die stop je niet het keurslijf in. Die laat je in hun waarde. Ook het liedje leedvermaak( andre hazes) is in deze tijd helemaal actueel. Hele fijne dag! Mvg Mieneke
 • jos gompel

  2 maanden geleden
  Kan en mag ik deze opmerking plaatsen, +- 1200 ic bedden op ee bevolking 17 Miljoen + de jarenlange besparing in de zorg en de sluiting van ziekenhuizen.
 • Nikos Smith

  2 maanden geleden
  Janna de bruin. Het is zo dat mensen met andere problemen achteraan de moeten aansluitn. Voor een probleem dat voorkomen had kunnen worden. Ik ben ervoor dat diegene die het nodig hebben een ic bed krijgen. De wappies die dan naast het bed vissen, hebben dan net zoveel rechten als ieder ander. Het kan dan verkeerd aflopen maar dát was dan de eigen keuze. De jonge máákt een probleem en eerzame burgers krijgen de rekening van deze "christelijke" minister. Maar dat mag ik vast niet zeggen.
 • Nikos Smith

  2 maanden geleden
  Ik blijf het van de gekke vinden dat ziekenhuizen kanker- en hartpatienten laten sterven, om antivaxers te kunnen redden. In welke bananenrepubliek leven we! Ik hoor geen van geen enkele politicus ook maar één eurocent begrip of inzet. Ik hoor alleen eindeloos polderen en bewegen richting de mensen die de problemen veroorzaken. Als dit de beleidslijn van "Rutte 4" wordt?! Beetje Oostblok. Dank voor column Angela en ik ben met je dat je in dit land je mening niet meer mag geven. Ik vrees censuur.