Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik hoop dat ze bij Spaanders ook naar Owen Schumacher bij Op1 hebben gekeken: zo kan het dus óók

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

26 reacties

 • M.G. Bults

  2 jaar geleden
  "We gaan knallen", zei die presentator. Ik heb drie delen gezien. Het is het ultieme homeopathische vorm van Spijkerman. Wat een armoede, wat een gebrek aan talent. Niet om aan te gluren. Ik verwacht een lekker stukje satire, niet de kwaliteit van Spijkers met Koppen, maar toch iets leuks, maar dit is een satire op wat satire zou moeten zijn. Ik heb het drie delen aangezien, maar dit nooit meer. Soms is het niet slim om iets wat zo goed werkte proberen te kopiëren.
 • Ria Oplaat

  2 jaar geleden
  Ik vind tv nog steeds wel de moeite waard. Genoeg programma's die ik leuk vind en kijk eens verder;, BBC België. Ik erger me er aan dat npo rtl 4 en sbs als maatstaf worden genomen.
 • Ria Oplaat

  2 jaar geleden
  Ik vind tv nog steeds wel de mo
 • H Lansbergen

  2 jaar geleden
  Als ik tv kijk, dan doe ik dat steeds selectiever , want ook de commerciële denken door al die herhalingen , dat ik al lijdt aan een vreselijke geheugen probleem. Overigens zijn de NPO ‘s niet veel beter, want als er iets interessants is, dan moet ik het vervolg gaan zien op een .nl site op mijn computer. Dus die tv programma’s kijk ik ook niet meer, omdat ik blijkbaar iets gemist lijkt te hebben. H.Lansbergen
 • Diana Ooms

  2 jaar geleden
  En dan heb je het nog niet eens over de talkshows waar iedereen door elkaar zit te praten niet in het dank zij de presentatoren. Enkele daar gelaten, maar die kun je op een hand tellen.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?