Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik leerde bij VI Vandaag dat er nóg een kwestie is waarin gekozen moest worden

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

91 reacties

 • Wim van den van den Berg

  6 maanden geleden
  VI lekker lullen en lachen ...ik hou er van 👍
 • Six

  6 maanden geleden
  Derksen wordt betaald om idiote meningen te geven ,en Gene om het tegen te spreken. Gijp lacht er om. Zo verdienen ze hun geld. Lekker makkelijk.
 • E.V.A. Westra

  6 maanden geleden
  helemaal eens over het programma van daan schuurmans. maar ik geef aan V1 de voorkeur boven bijv. Beau, niet alleen omdat we daar weer en weer en weer dezelfde gesprekken over weliswaar andere onderwerpen krijgen. Een tafel vol opgeblazen poppetjes, die zeggen wat er van ze verwacht wordt. Afschuwelijk. In V1 vliegen ze tenminste nog eens uit de bocht, en valt er soms iets te lachen, en niet dat comedy gelach van BNers, van kijk mij toch eens lollig zijn.Respect voor vrouwen die aangifte doen.
 • Prof. Drs.Henk

  6 maanden geleden
  Het gaat continu alleen maar over mannen die een foto van hun geslachtsdeel sturen, maar wat is daaraan vooraf gegaan? Niets....? Ik heb nog nergens iets gelezen over vrouwen die foto's van hun borsten, of vagina sturen. En geloof, dat zijn er meer dan je misschien zou verwachten. Feit blijft dat het niet goed te praten is, maar het zijn echt niet alleen mannen die erotische foto's van zichzelf sturen. Henk Schaick
 • Lienke Six

  6 maanden geleden
  Angela op haar best!! Prachtige column!!