Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik mocht haar niet, maar gisteravond zei Femke iets wat zo op een tegel kan

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

27 reacties

 • J de Jong

  2 maanden geleden
  Maar dan wel met krijt op een stoeptegel geschreven. Morgen weer regen, heerlijk.
 • Yvonne Wentink

  2 maanden geleden
  Beste Angela, het eerste dat ik lees als de krant ‘op de mat ligt’, zijn de koppen op de voorpagina en dan jouw column, soms ben ik het met je eens, soms helemaal niet, soms begint met jouw verhaal m’n dag met een lach. Vandaag wil ik je een compliment geven, mooi geschreven over Femke! Ik had hetzelfde gevoel bij haar als jij; geen fan van Femke, soms vond ik haar zo hautain. Maar in het gesprek met Twan, zag ik iets anders, eindelijk! Iets kwetsbaars, zelfs humor.
 • Fred Verbeek

  2 maanden geleden
  Ze schrijft regelmatig scherpe analyses over TV-programma's. Nu niet; dit ging niet over College Tour. Dit is Angela de Jong die moeite had met de persoon van Femke Halsema, die arrogante Amsterdamse. Als Halsema ' kwetsbaarheid' toont, gaat Angela 'om' en krijgt ze sympathie voor de Amsterdamse. En toegegeven: ik heb een beetje hetzelfde gevoel. Ik vind Halsema na CT ook sympathieker. Één verschil; ik schrijf geen stukjes en ik fileer geen mensen. Dus Angela; bij het volgende schrijfsel .......
 • René Douw

  2 maanden geleden
  En weer 010 Calimero opmerking van Angela over De hoofdstad. Wat is dat toch in 010, die eeuwige afgunst ten opzichte van de hoofdstad….
 • Marc Plet

  2 maanden geleden
  Ik weet niet goed wat we hier nou aanschouwen. Is dat Angela die toegeeft dat ze bol van de vooroordelen zit? Of is het de arrogantie van de rechtse pro-zwarte piet, slavernij is al zo lang geleden, Nederland is vol praatmevrouw die haar verbazing toont dat Femke Halsema gewoon een mens is?