Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik moest me bedwingen om niet elke drie minuten weg te zappen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

80 reacties

 • J.J.A. Frijters

  1 jaar geleden
  eens!
 • Erik van Oudheusden

  1 jaar geleden
  Het is bijna misdadig wat hier is gebeurd. Managers die hun targets moesten halen over de ruggen van de rechthebbenden op toeslagen. Maar er komt nog een drama aan dat qua omvang honderden, nee miljoenen malen groter is. Het betreft 6 miljoen werkenden en 4 miljoen gepensioneerden van wie de pensioenen al 13 jaar niet zijn geïndexeerd met als gevolg een koopkracht achterstand van inmiddels 23%. De werkenden gaan dit pas in hun portemonnee voelen als zij met pensioen gaan.
 • M. Vesters

  1 jaar geleden
  Dit land is allang moreel failliet. Met dank aan het heilige neoliberale beleid.
 • Marcel Breukink

  1 jaar geleden
  Maar wij zijn toch de overheid. En we hadden andere mensen én partijen moeten kiezen. Volgens mij is dat de oplossing. Want de bijna hele 2e kamer (inclusief Omtzigt) heeft ingestemd met de wet die fraude moest uitbannen. Maar een groot gedeelte van de kiezers stemt toch op VVD/D66/PVV/CDA. Dan zal er niet veel veranderen. Dit is een vaststelling en geen oordeel.! !
 • wendy verstijnen

  1 jaar geleden
  Ernstig dat het nóg steeds niet geregeld is! Ook triest dus dat dit soort programma’s er zijn. Vorige week Steenrijk Straatarm, maar dat raakte een andere snaar. Ze kreeg door alle toeslagenstress een beroerte, de rechterkant raakte verlamd, vertelde ze. En hoe goed ook geprobeerd werd het buiten beeld te houden, was de verlamming toch duidelijk zichtbaar dikker aangezet dan het was. Ik weet waarover ik praat. Maar ja, geef ze eens ongelijk er uit te willen halen wat er in zit! Alex Verstijnen