Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik snap er geen reet van dat Viaplay Olav Mol niet heeft binnengehaald

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

155 reacties

 • Melle ten Hoor

  1 maand geleden
  Hoe kun je het verschil zien tussen Tom en Tim Coronel? Tim heeft een moedervlekje op zijn rechterwang vlak naast zijn mond en Tom heeft dat niet.
 • Gilberto Ekelschot

  1 maand geleden
  Veel erger is dat Michel Wuyts bij Sporza met pensioen gaat. Onvervangbaar. Bij F1, de saaiste sport na curling, kunnen ze gewoon een bandje draaien. Elke week hetzelfde.
 • Matthieu Bazen.

  1 maand geleden
  Ik hoop dat viaplay heel snel failliet gaat
 • Dick van Dijk

  1 maand geleden
  Trouwens fabuleus geheugen van Angela, toen John de Mol de rechten van de eredivisie wedstrijden had gekocht, inderdaad er keek geen hond meer, ook wij boycotten het toen, Viaplays laten we zowiezo links liggen, ik stream het via hessgoal.
 • Dick van Dijk

  1 maand geleden
  Zeer goede column ,temeer omdat ik even de kijkcijfers heb bekeken van zondag. Op plaats één, twee,zes zeven en acht! staat dus alleen autosport. Dan heb je als columnist wel de juiste keuze gemaakt door hier over te schrijven. Omdat ik kpn heb ga ik wedstrijd, 12 december kopen, 6 € ,en op het puntje van mijn stoel,inderdaad Angela, alleen al voor Olav Mol en dan een interview met Max, maar Kamphues en Doornbos gunnen wij het ook van harte!