Ik wil André, Sarah en Rachel best even uitleggen waarom Nederland ze uitkotst

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

282 reacties

 • willemijn van de Lustgraaf

  1 jaar geleden
  Laat Rachel eerst haar dochter Roxanne maar op de thee uitnodigen. Daarna je ex schoondochter Monique en de kleine andré. Brigitte Maasland heeft geen zin in thee, ze heeft een nieuwe jong knul aan de haak geslagen. Het Brigitte gegund na de affaire met je zoon André.
 • J. Hoeflake

  1 jaar geleden
  Kan deze familie niet dood gezwegen worden? Wat ze allemaal uitvreten is toch geen interessant nieuws en van nul waarde.
 • Jan Borgers

  1 jaar geleden
  Dringend verzoek aan de redactie van het AD. Stop met die dagelijkse onzinnige berichten over Hazes en consorten. Dit is een krant als AD echt onwaardig.
 • Edwin Dik

  1 jaar geleden
  De media geeft ze steeds maar weer een podium..gewoon negeren en niet meer over schrijven. Wat mevr. De jong doet is precies wat Fam. Hazes wil...aandacht
 • Mevrouw Schenk

  1 jaar geleden
  En weet moest mevrouw Hazes reageren. Je krijgt het er niet uit bij dat soort mensen. Blijven de pers opzoeken ook al waarschuw je ze daar eens mee te stoppen omdat iedereen hen spuugzat is.
 1. Angela de Jong: ‘Ongelofelijk dat dit in 2022 nog een nationale rel is!’
  AD Media podcast

  Angela de Jong: ‘Ongelofe­lijk dat dit in 2022 nog een nationale rel is!’

  Natuurlijk zoomt het vaste mediapanel in op de nieuwe dramaserie van Linda de Mol over het wel en wee rond de talkshow Five live, waarin in aflevering één een tv-columniste - die wel heel erg aan Angela de Jong doet denken - een lichtbak op haar hoofd krijgt en zwaargewond in het ziekenhuis belandt. Daarom zit Angela tijdens de opname van deze podcast uit voorzorg in haar eigen televisiekelder(*). De kritieken op de dramaserie zijn niet mals.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (22%)
27893 stemmen