Volledig scherm
Ilse Warringa © ANP

Ilse Warringa hekelt stinkende oksels, verkleedpartij in huize Kluijver

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Stinkende oksels? Dat gaat er bij Ilse Warringa niet in! De Luizenmoeder-actrice spuit daarom gewoon wat deodorant. Niet alleen onder haar oksels, maar ook tussen haar borsten. 'Echt belangrijk', vindt ze.

#heelbelangrijkvoormij #persoonlijkehygiëne #essentieel #enmjjnbeideborsten #echtbelangrijk

Een foto die is geplaatst door null (@ilsewarringa) op

Maurice Wijnen kan het nauwelijks geloven: in oktober een boottochtje  maken. De presentator geniet er in elk geval volop van, samen met zijn viervoeter.

Ze is geboren in de jaren tachtig, maar Kim Feenstra heeft naar eigen zeggen een '90's vibe'. Naar alle waarschijnlijkheid doelt ze op haar outfit.

80’s child with a 90’s vibe

Een foto die is geplaatst door null (@k2im) op

Het zoontje van Yes-R mag vandaag negen kaarsjes uitblazen. De rapper is trots op zijn ventje en vindt het geweldig dat Yessin op zijn eigen verjaardag ook nog eens drie keer heeft gescoord.

Het komt niet vaak voor, maar het is in Nederland warmer dan in Chili. Tijd voor de familie Pos om van het Hollandse weer te genieten. Het gezin gaat naar een dierentuin in Kerkrade.

Martijn Krabbé heeft een hekel aan het passen van kleding, maar vandaag viel het naar eigen zeggen mee. Volgers van de presentator krijgen het al warm als ze naar hem kijken. 'Jeetje, die trui! Het is warm buiten!'

Met je zomerjurk, in de zon, op een terrasje. Sanne Vogel vindt het heerlijk, maar maakt zich ook lichtelijk zorgen om de ijsberen. #Klimaat, schrijft ze bij het kiekje.

In huize Kluijver kan alles! Vanochtend werden de kids van Nicolette wakker met een uitstekend idee. Ze wilden namelijk een voorstelling weggeven en zich verkleden als clown. De presentatrice deed gezellig mee.

🤡Zaterdagochtend ......

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

  • A Star is Born (15%)
  • Black Panther (8%)
  • Bohemian Rhapsody (55%)
  • BlacKkKlansman (3%)
  • Green Book (7%)
  • The Favourite (3%)
  • Roma (8%)
  • Vice (1%)
1976 stemmen