Volledig scherm
Zanger Dan Reynolds van Imagine Dragons tijdens een concert in Barcelona. © EPA

Imagine Dragons geeft concert in GelreDome

De Amerikaanse band Imagine Dragons geeft in augustus een concert in stadion GelreDome in Arnhem. Volgens concertorganisator Mojo staat de vierkoppige indierockband op 25 augustus in het Arnhemse stadion. De kaartverkoop begint komende vrijdag om 10.00 uur. 

Het concert is onderdeel van de Evolve World Tour van de band. Imagine Dragons scoorde de laatste jaren een behoorlijk aantal hits. Daaronder het nummer Whatever It Takes, dat door de NOS werd gebruikt bij beelden van de Olympische Winterspelen.

Op 24 augustus, een dag voor voor het optreden van Imagine Dragons, staat Justin Timberlake op het podium in GelreDome. Veldkaarten voor het concert van de Amerikaanse popster 
vlogen in februari over de toonbank. Voor Timberlake is het niet de eerste keer dat hij Arnhem aandoet. Ruim vier jaar geleden trad hij ook al eens op in GelreDome.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Het dansavontuur van tv-foodies Miljuschka Witzenhausen en London Loy zit er vlak voor de finale van Dance Dance Dance op. 1,3 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe acteurskoppel Holly-Mae Brood en Soy Kroon en acteursvrienden Urvin Monte en Britt Scholte zich plaatsten. Miljuschka nam afscheid met een indrukwekkend verhaal over haar dochter met epilepsie. ,,Je kind verliest een bepaalde vrijheid, die je kind zou moeten hebben."