Volledig scherm
De foto die Paul McCartney bij zijn oproep plaatste. Wie wordt zijn vip? © RV

In duet met Sir Paul? Bieden maar!

In onze dromen is het al gebeurd: zingen met Paul McCartney. Maar in het echt? Eén ding is zeker: binnenkort is er een dolgelukkige vip.

Optreden samen met Paul McCartney, wie wil dat nou niet? Een droom? Nee hoor, het kán! De ex-Beatle deed gisteren een bijzondere oproep: één fan mag straks het podium op met de zanger tijdens zijn show in New York. De gelukkige is niet alleen podiumvulling, hij of zij mag dan samen met de inmiddels 75-jarige Sir Paul het nummer Get Back zingen.

Op dinsdag 19 september treedt de Brit op in de arena van het Barclays Center in Brooklyn. ,,Daar zullen tienduizenden fans zijn, maar wil jij die ene zijn met mij op het podium? Steun dan de David Lynch Foundation", zo klinkt de uitnodiging op zijn Facebook-pagina.

Goed doel

McCartney wil op deze manier geld ophalen voor de stichting die zich bezighoudt met hulp aan getraumatiseerde mensen met behulp van transcendente meditatie. Wat je moet doen? Doneren dus. Het is als een soort loterij, want hoe meer geld je stort, hoe groter de kans dat je McCartney op het podium mag vergezellen. Met een donatie van 10 dollar maak je al een kans, met een gift van 5000 dollar neemt de kans op een ticket to ride met de factor 500 toe.

De gelukkige winnaar hoeft niet bang te zijn voor bijkomende kosten: hij of zij zal gratis worden ingevlogen, wordt in de watten gelegd in een viersterrenhotel en mag 's middags al gaan soundchecken met de ex-Beatle.