Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

In Oekraïne vallen de bommen, op RTL 4 kletste Pernille gezellig over moestuinen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

41 reacties

 • Mevrouw Schenk

  1 jaar geleden
  Als je allemaal niet en masse depressief wil worden, moet je je regelmatig afsluiten voor alle ellende in de rest van de wereld. Het is me nogal niet wat, wat er de laatste tijd gebeurd. Ik heb inmiddels alle sociale journalistieke mediakanalen geblokkeerd, omdat ik niet overspoeld wil worden met alle ellende, er komt nog genoeg doorsijpelen via bv jouw colum. Dus ik ben het deze keer niet met je eens. Luchtige televisie is ontsnappen aan de dagelijkse ellende die over ons uitgestort wordt!
 • D. Papenburg

  1 jaar geleden
  Mooi artikel Angela, Dankuwel.
 • A. Jong

  1 jaar geleden
  Wat een onzin zeg. We worden overspoeld met Oekraïne. Natuurlijk is het vreselijk wat daar gebeurt maar een mens wil ook wel eens even ontsnappen aan alle ellende om geestelijk overeind te blijven. Koffietijd is geen nieuwsuur. Het kan toch niet zo zijn dat mevrouw de Jong nu de onderwerpen van Koffietijd gaat bepalen. Persoonlijk kijk ik niet.
 • Wim Ridderhof

  1 jaar geleden
  Ik kan mevrouw Pernille niet langer verdragen dan 2 minuten. Haar hysterische gedrag en continue (gemaakte) gelach werkt op mijn zenuwen. En ook Quinty irriteert mij met haar interessant doenerij door veel Engelse termen te gebruiken. Zo zei Loretta iets over Peter Gillis waarop Quinty zei: did you really say this? Waarom doe je zo iets vraag ik me af.
 • Ronald Bont

  1 jaar geleden
  Helemaal waar, Angela nog proficiat (sorry 1 dag te laat) :):)
 1. Stop Pesten Nu reageert op interview Tom Egbers: ‘Misbruikt macht om jonge collega trap na te geven’
  khalid & sophie

  Stop Pesten Nu reageert op interview Tom Egbers: ‘Misbruikt macht om jonge collega trap na te geven’

  De stichting tegen pesten is verbaasd over het interview dat Tom Egbers vrijdagavond heeft gegeven in de talkshow Khalid & Sophie. De in opspraak geraakte presentator nam op eigen initiatief contact op met het programma om zijn kant van het verhaal te vertellen. Maar daarbij kroop hij te veel in de slachtofferol, zegt Patricia Bolwerk van Stichting Stop Pesten Nu. ,,Dit is herkenbaar gedrag van een pestkop die betrapt is.”