Volledig scherm
© Facebook

Inbraak bij realitykoppel Hanny en Ton Veerkamp

Het Amsterdamse realitykoppel Hanny en Ton Veerkamp is het slachtoffer geworden van een inbraak. Dieven hebben hun woonboot in de hoofdstad totaal overhoop gehaald.

Volledig scherm
© Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Ton heeft foto's van de ravage op hun woonboot op Facebook gezet. ,,Kom je thuis van een heel gezellig golfdagje en dan vind je dit", schrijft hij bij de plaatjes. Op de foto's is te zien dat alle kasten overhoop zijn gehaald. ,,Er zijn klokjes, sieraden en nog wat spulletjes meegenomen. Zelfs een goudkleurige deurstopper van de Action van 3 euro. Maar ja dat zijn maar spullen. Waar ik wel doodziek van ben is dat ze een zakhorloge en een polshorloge van mijn stiefvader hebben meegenomen die 36 jaar geleden overleden is. Dat was het enige wat ik van hem had. Daar baal ik ontiegelijk van''.

De politie gaat onderzoek doen naar de inbraak.

Volledig scherm
© Facebook
  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!