Koen Kardashian.
Volledig scherm
Koen Kardashian. © Brunopress

Influencer Koen Kardashian vliegt huilend naar afkickkliniek in Kaapstad

Realityster en onlineberoemdheid Koen Pieter van Dijk (28), beter bekend als Koen Kardashian, heeft zich naar verluidt laten opnemen in een afkickkliniek om van zijn drank- en cocaïneverslaving af te komen. De mediapersoonlijkheid deelt een filmpje van zichzelf waarin hij huilend in het vliegtuig zit richting Kaapstad. ‘Het is tijd’, schrijft hij erbij.

 1. Brian Dunne leeft de omgekeerde American dream met dank aan dj Danny Vera
  PREMIUM

  Brian Dunne leeft de omgekeerde American dream met dank aan dj Danny Vera

  Normaal gesproken is het andersom en komt een Nederlandse muzikant in het nieuws als hij het maakt in de Verenigde Staten. Voor New Yorker Brian Dunne (32) speelt zijn American dream zich af in Nederland. Zijn drie jaar oude luisterliedje New Tattoo krijgt dankzij Danny Vera voet aan de grond in ons land en Dunne is zelfs de eerste artiest die tekent bij Vera’s nieuwe platenlabel Pressure Makes Diamonds (PMD Records), bedoeld om talentvolle singer-songwriters op weg te helpen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?