Volledig scherm
Inge de Bruijn © ANP

Inge heeft speciaal wensenlijstje en Gordon is blij dat hij weer thuis is

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Inge de Bruijn had vandaag een elektrische fiets tot haar beschikking en kwam tot de conclusie dat ze meer fietstochtjes moet maken. En nog iets: ze heeft de fiets ook op haar wishlist gezet.

De vakantie zit er weer op voor Gordon, maar erg vindt hij het niet. ‘There's no place like home’, is hij van mening.

Zanger Frans Duijts neemt de uitdrukking ‘iemand een veer in de kont steken’ wel heel letterlijk.

Tv-bioloog Freek Vonk zoekt vandaag de spanning op in de Efteling. Zijn favoriete attractie? De Python, natuurlijk!

FvD-politicus Thierry Baudet heeft twee goede voornemens voor 2020: ‘Blijven lopen. Blijven strijden.’

Opvallende glitterlaarsjes, een leren pak en een knalgele telefoon: het weekend van presentatrice Geraldine Kemper gaat goed van start.

Claudia de Breij heeft haar eerste shows van 2020 weer achter de rug. De komiek kijkt nu al uit naar haar voorstelling in Carré.

Velen willen op de foto met de wereldberoemde Rihanna,  zanger Brace kreeg het voor elkaar en deelt het oude kiekje met zijn volgers.

Connie Breukhoven is zoals altijd weer uiterst vrolijk en positief uit bed gestapt. ‘Fijne dag en lieve kus', schrijft ze bij wat quotes die ze deelt.

Het mag dan wel koud zijn in de besneeuwde bergen, OG3NE-zangeres Amy Vol zet de stoelverwarming in haar luxe BMW gewoon aan om haar rit naar huis zo aangenaam mogelijk te maken.