Volledig scherm
© Instagram Ingmar Schrama

Ingmar Schrama keert niet terug in GTST

Ingmar Schrama verliet GTST twee jaar geleden vanwege een burn-out en nu ze is hersteld, heeft ze besloten niet meer terug te keren naar soapdorp Meerdijk.

De afgelopen twee jaar heeft Ingmar Schrama hard gewerkt aan haar herstel, zo staat te lezen op de website van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Nu het beter met haar gaat, heeft ze samen met producent EndemolShine besloten dat ze afscheid neemt van haar personage Sjors Langeveld.

,,Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder", zegt Schrama. ,,Ik ben heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen.”

,,We bedanken Ingmar voor de jaren waarin zij het personage Sjors heeft neergezet. Melissa Drost, die de rol met veel begrip voor de situatie de afgelopen twee seizoenen al overnam, zal de komende periode verder invulling geven aan het personage Sjors”, reageert de producent.

De 33-jarige actrice speelde al sinds 2003 in de dagelijkse soap.