De voorpagina's van de Britse kranten stonden veelvoudig in het teken van het interview.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorpagina's van de Britse kranten stonden veelvoudig in het teken van het interview. © AFP

Interview verdeelt Britten: is Meghan slachtoffer of manipulator?

Nog voor de Britse televisie het interview met Meghan en Harry uitzendt, verdeelt het relaas van het paar over hun ervaringen in het koningshuis het land in twee kampen.

28 reacties

 • Elisa deJong

  1 jaar geleden
  Jaap Spruitenburg. Ethische waarden?? Harry leeft in overspel met Meghan, zij verliet haar man. De statistieken zijn niet positief over een 2e huwelijk, terwijl de partner nog leeft. De man van Meghan leeft nog.
 • ineke van den Berg

  1 jaar geleden
  De waarheid zal zoals gewoonlijk in het midden liggen. Het is natuurlijk een zeer ouderwets instituut zoals alle monarchieën. Maar Meghan was wel snel klaar in Engeland en wellicht overgevoelig. Ze hebben een miljoenen villa , en vuile was buiten hangen is nooit fraai. En tja Meghan is een actrice. Het beste is stoppen met de poppenkasten is een stuk voordeliger ook
 • Ronaldo Spain

  1 jaar geleden
  Ik ga ervan uit de waarheid nog schokkender is met wat er in dat Britse circus afspeelt. Charles nam het niet zo nauw met Diana. Harry lijkt mij OK.
 • S Jungschlager

  1 jaar geleden
  Wat een sterke vrouw. We weten allemaal wat Prinses Diana heeft moeten doorstaan en hoe dat geëindigd is. Dus ik kan me voorstellen dat zij voor zichzelf kiezen. Ik gun hen alle geluk en rust.
 • Heleen Van Kampen

  1 jaar geleden
  Wat staat iedereen toch al gauw klaar met een oordeel. Als je naar het verleden van deze familie kijkt, is het ook niet zo fris, kijk maar naar Diana en waarschijnlijk heeft Harry dat ten alle tijde willen voorkomen.