Intieme en duistere lichtshow moet zuiver zingende S10 naar toppositie helpen op songfestival

Een intieme en tikje duistere lichtshow moet S10 naar een hoge eindklassering brengen op het Eurovisie Songfestival-podium in Turijn komende week. Dat werd duidelijk tijdens de tweede repetitie vandaag in PalaOlimpico. De zangeres staat zelf centraal op het podium in een serene en breekbare setting.

31 reacties

 • S Steers

  3 maanden geleden
  Ik vind het jammer dat een sirene-achtig gedeelte van haar liedje te horen is in de reclame voor het nieuws en zo (in ieder geval als je daar via NPOstart naar kijkt): het is iedere keer weer een luchtalarm-achtigschrikgeluid. Waardoor ik programma's op NPOstart vermijd. Om die luchtalarmkreet van S10 alsjeblieft maar niet te hoeven horen. Is er geen minder luguber deel van haar liedje dat in de reclames gestopt kan worden? Iets wat je juist wel wilt horen?
 • Dolly J. de Groot

  3 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Ieder zijn meug, ieder zijn mening. Liefs Dolly
 • B. Beugelink

  3 maanden geleden
  Ik kan niet wachten tot het eindelijk weer zo ver is : het Eurovisie songfestival , sla nooit over , verjaardagen of andere feestjes zeg ik steevast af en iedereen weet dat inmiddels . Ik zit met een puntenlijst op schoot te genieten !! S10 go for it !!! Prachtig liedje !!!! En hoewel ik vreselijk begaan ben met de bevolking van Oekraine vind ik het onzin om dan maar Oekraine te laten winnen , het is een liedjesfestijn !!!!!!
 • J.C. Kattestaart

  3 maanden geleden
  Eurovisie songfestival kijken hoeft niet meer ,of de kwaliteit,liedje,uitvoering goed is maakt niet uit.Oekraine wint uit mededogen ,medelij en medeleven.Jammer weer een gemiste kans.
 • JOHN MULDER

  3 maanden geleden
  John Mulder @Revet: waarom zijn mensen een zuurpruimen indien zij een andere smaak hebben? Smaken verschillen nu eenmaal. De een houdt v@n klassiek, de ander van hardrock. U houdt van uw vorm van muziek. Gun juist rond Bevrijdingsdag iedereen de vrijheid om zelf te kiezen zonder direct te veroordelen.