Caroline.
Volledig scherm
Caroline. © SBS.

Irritaties lopen op in Chateau Meiland: huisvriendin Caroline terug naar Nederland

Huisvriendin Caroline van Eeden heeft plotseling Chateau Marilaux in Frankrijk verlaten. De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang in elkaars gezelschap verkeerd op het landgoed. Onder meer door irritaties heeft ze besloten terug te keren naar Nederland. ,,Maar haar gezondheid en het gemis van familie en vrienden zijn daarnaast redenen om te vertrekken.”

De geruchten gingen de hele dag al dat Caroline had besloten terug te keren naar Nederland. Op een vraag vanochtend van deze site, antwoordde Martien Meiland telefonisch nog: ,,Allemaal gezeik weer in de bladen. Er is niets aan de hand. Dag!’’ Hij verwees daarbij door naar zijn management, maar dat was de hele dag niet bereikbaar. Ook de persdienst van SBS besloot niet te reageren op diverse telefoontjes en bracht het nieuws uiteindelijk in het eigen Shownieuws.

Daar vertelt een voorlichter: ,,Wij hebben haar beslissing te respecteren en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS6.” Martien en Caroline waren samen verantwoordelijk voor het avondeten in het chateau, daarbij waren er vaak irritaties te zien. Gisteren was nog te zien hoe de twee ruzieden met elkaar.

Kijkcijferrecord
Het programma noteerde gisteravond nog een kijkcijferrecord ruim 1,2 miljoen kijkers. Niet eerder keken meer dan een miljoen mensen naar de beslommeringen van de familie die in Frankrijk een kasteel runt.

Kijk hier naar Martien Meiland die bij Jinek vertelt dat Chateau Meiland al tot eind 2020 is volgeboekt: